Ασφαλιστική Αγορά

Πρωτοποριακή συνεργασία ΠΟΜΙΔΑ με την Anytime της Interamerican


Εξαιρετικά σημαντική επέκταση της πολυετούς άριστης συνεργασίας της ΠΟΜΙΔΑ με την ΙNTERAMERICAN υπογράφηκε την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ, παρουσία του Προεδρείου της Οργάνωσης και στελεχών της ασφαλιστικής εταιρείας και του brand Anytime, της πρώτης direct ασφάλισης στην Ελλάδα. Ήδη από τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ μπορούν να ασφαλίζουν online τις κατοικίες τους με 4 διαφορετικού τύπου προγράμματα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Anytime, εξασφαλίζοντας:

  • σημαντικότατες ασφαλιστικές καλύψεις για τις κατοικίες τους, ιδιοκατοικούμενες η ενοικιαζόμενες
  • εξαιρετικά χαμηλές τιμές ασφαλίστρων
  • ευελιξία στην επιλογή καλύψεων
  • διαφάνεια και αυτόματη έκδοση συμβολαίου
  • αμεσότητα στην εξυπηρέτηση
  • γρήγορη και ξεκάθαρη διαδικασία αποζημίωσης
  • και σημαντικά μειωμένη συνδρομή στην ΠΟΜΙΔΑ

Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν τα παλαιά και τα νέα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ τα οποία μπορούν εύκολα να ενημερωθούν και να εγγραφούν μέσω των ιστοσελίδων www.pomida.gr και www.anytime.gr .

Ο κ. Στράτος Παραδιάς δήλωσε για την συμφωνία: «Σε μια ιδιαίτερα ζημιογόνο χρονιά όπου αντιμετωπίσαμε απώλειες περιουσιών μεγάλης αξίας και δυστυχώς οδυνηρότατες απώλειες δεκάδων συνανθρώπων μας, δίνουμε τη δυνατότητα στα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ να εξασφαλίσουν με πραγματικά ελάχιστο κόστος την ίδια την ύπαρξη των περιουσιών τους σε περίπτωση καταστροφικού γεγονότος. Σε μια εποχή που οι συμμετρικοί και οι ασύμμετροι κίνδυνοι συνεχώς πολλαπλασιάζονται, οφείλουμε όλοι να λάβουμε αποτελεσματικά μέτρα εξασφάλισης των περιουσιών μας, που αποκτήθηκαν με θυσίες και στερήσεις. Εδώ αναδεικνύεται η πολύτιμη συνεισφορά της ασφάλισης, την οποία ως ΠΟΜΙΔΑ υπηρετούμε ήδη από το 2004 σώζοντας πολλά μέλη μας από οικονομική καταστροφή έπειτα από οδυνηρά περιστατικά».

O κ. Νίκος Κεχαγιάογλου, υπεύθυνος ανάπτυξης του προγράμματος, πρόσθεσε ότι: «Με τη συμφωνία αυτή, τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ μπορούν πλέον να ασφαλίζουν μέσα από τον υπολογιστή τους, άμεσα και με τον πλέον αξιόπιστο και οικονομικό τρόπο, τα περιουσιακά τους στοιχεία από κάθε κίνδυνο που θα μπορούσε να τα απειλήσει».