ΕΥΖην

Post Malone: Έκανα τα τατουάζ στο πρόσωπό μου από ανασφάλεια


Σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξή του στο GQ Style, ο Post Malone μίλησε για τα πάντα, από τη φωνή του, τα τατουάζ στο πρόσωπό του, έως τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, ράπερ και παραγωγός, που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο τού νέου τεύχους του περιοδικού, είναι επίσης γνωστός για την εμφάνισή του, η οποία περιλαμβάνει ξεχωριστά τατουάζ προσώπου.

«Δεν χρειάζεται να τραγουδάς καλά» εκτιμά ο 24χρονος ράπερ. «Απλά πρέπει να είσαι πραγματικός Είναι σαν αυτό που είπε ο Ντέιβιντ Μπερν: “Όσο καλύτερα ακούγεστε, τόσο λιγότεροι άνθρωποι θα σας πιστέψουν”».

«Είμαι ένας άσχημος...» λέει. «Μπορεί (τα τατουάζ στο πρόσωπό μου) να προέρχονται από ένα σημείο ανασφάλειας, επειδή δεν μου αρέσει το πώς φαίνομαι, έτσι θα βάλω κάτι ωραίο εκεί για να μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου και να λέω "φαίνεσαι ωραίος" και να έχω ένα ίχνος αυτοπεποίθησης όταν πρόκειται για την εμφάνισή μου».

Ο ράπερ επίσης μιλά για τις προσπάθειές του να βρει τη δική του ταυτότητα ως καλλιτέχνης και για τις αντιδράσεις που προκάλεσε στη κοινότητα των μαύρων καλλιτεχνών.

«Ήθελα τόσο πολύ να είμαι σαν τον Μακ Μίλερ, τον Τράβις Σκοτ και τον A$AP Rocky» αναφέρει στη συνέντευξή του. «Η εύρεση της δικής μου ταυτότητας στο όλο θέμα ήταν - δεν θέλω να πω δύσκολη, αλλά ήταν μια διαδικασία για μένα».

Και όταν πρόκειται για τα συναισθήματά του, ο Malone αποκαλύπτει ότι είναι αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ολόκληρη τη ζωή του.

«Στο Γυμνάσιο έκλαιγα κάθε βράδυ για να κοιμηθώ» ανέφερε. «Στο Λύκειο το ίδιο πράγμα. Προσπάθησα να πίνω μπύρες για να απαλλαγώ από αυτό, αλλά δεν φεύγει ποτέ. Και δεν νομίζω ότι αυτό είναι λάθος κάποιου. Έχει να κάνει με κάτι που είναι προδιάθεση» τονίζει.

Ο Post Malone δηλώνει ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη, κυρίως μέσω της μουσικής του.

«Προσπαθώ», εξηγεί. «Είναι δύσκολο. Μέσα από τα τραγούδια μου, μπορώ να μιλήσω για ό,τι θέλω. Αλλά το να κάθεσαι εδώ, πρόσωπο με πρόσωπο, είναι δύσκολο» σημειώνει.

Διαβάστε επίσης