Πολιτική

Παρέμβαση Σαμαρά: «Η Ελλάδα θρηνεί – Οι χαμένες ζωές επιβάλλουν αυστηρότερους ελέγχους ασφαλείας»


Στην ανάγκη ενίσχυσης των ελέγχων για την ασφάλεια στους χώρους εργασίας αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή τα πρόσφατα πολύνεκρα εργατικά δυστυχήματα που συγκλόνισαν τη χώρα.

Σε δήλωσή του, εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια των δύο πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, καθώς και του εργαζόμενου στο εργοστάσιο, επισημαίνοντας ότι οι τραγικές αυτές απώλειες πρέπει να αποτελέσουν αφορμή για ουσιαστικές παρεμβάσεις στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στους χώρους εργασίας.

«Τις τελευταίες ημέρες η Ελλάδα θρηνεί την άδικη απώλεια συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν στον τόπο εργασίας τους. Το γεγονός αυτό, η απώλεια των δύο πυροσβεστών και του εργαζόμενου στο εργοστάσιο, πέρα από την οδύνη που προκαλεί, πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις για τη βελτίωση των ελέγχων ασφαλείας της εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς ολοκλήρωσε τη δήλωσή του εκφράζοντας τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους των αδικοχαμένων συμπολιτών μας», σημείωσε.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις