ΕΥΖην

"Πόλεμος" Brangelina μέσω των media


Συνεχίζεται ο "πόλεμος" ανάμεσα στο άλλοτε αξιοζήλευτο ζεύγος Brad Pitt - Angelina Jolie, επονομαζόμενο και Brangelina, με τον ένα να εκτοξεύει κατηγορίες εναντίον του άλλου μέσω δηλώσεων στα media.

Στον τελευταίο γύρο της διαμάχης, ο Brad Pitt απαντά στις κατηγορίες της Angelina ότι δεν προσφέρει επαρκή οικονομική στήριξη στα παιδιά του, παραθέτοντας αναλυτικά τα εκατομμύρια που δίνει και κατηγορώντας την τέως σύζυγό του ότι επιχειρεί να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ στο θέμα του διαζυγίου τους.

Οι δικηγόροι του Pitt ανακοίνωσαν ότι ο ηθοποιός κατέβαλε ποσό άνω του 1,3 εκατομμυρίου δολαρίων σε λογαριασμούς για την Jolie και τα έξι τους παιδιά μετά τον χωρισμό τους το 2016.

Επιπλέον, στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, οι δικηγόροι του διάσημου πρωταγωνιστή υποστηρίζουν ότι ο Brad δάνεισε στην Angelina 8 εκατομμύρια δολάρια για να τη βοηθήσει να αγοράσει το σπίτι που μένει τώρα.

Ο δικηγόρος της Jolie προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες με αίτημα την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους μέσα στο 2018. Η Αμερικανίδα ηθοποιός κατήγγειλε ότι ο Pitt «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Στις κατηγορίες αυτές οι δικηγόροι του 54χρονου ηθοποιού απαντούν ότι η ισχυρισμοί της 43χρονης πρώην συντρόφου του είναι μια «ανεπαρκώς συγκεκαλυμμένη απόπειρά της να χειραγωγήσει την κάλυψη του θέματος από τα ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης