ΕΥΖην

Πωλείται σπίτι όπου έζησε ο Sting (δίπλα στο παλάτι του Μπάκινγχαμ)


Αν είστε λάτρης του Sting και έχετε διαθέσιμα... 17 εκατομμύρια δολάρια, τότε μπορείτε να αγοράσετε το σπίτι στο οποίο έμενε στο Λονδίνο και να γίνετε και γείτονας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πρόκειται για ένα γεωργιανού ρυθμού αρχοντικό, επτά ορόφων, χτισμένο το 1775 με θέμα στο ιστορικό St. James's Park, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης του θα μένει κυριολεκτικά δίπλα στο παλάτι του Μπάκινγχαμ.

Το σπίτι -το οποίο ενοικίασε ο Sting και η σύζυγός του, Τρούντι Στάιλρ για περίπου δύο χρόνια- έχει επίσης ξεχωριστό χώρο για εργασία από το σπίτι, δύο δωμάτια ανάγνωσης, τέσσερα υπνοδωμάτια, μια μεγάλη σύγχρονη κουζίνα και πολλά χαρακτηριστικά της περιόδου που χτίστηκε προσεκτικά διατηρημένα, όπως μαρμάρινα τζάκια και περίτεχνα γύψινα.

Το σπίτι όπου έμεινε και ο Sting στο Λονδίνο

«Είναι ένα όμορφο γεωργιανό αρχοντικό με κομψό σαλόνι και υπέροχη ακουστική», λέει ο Gary Hersham από το κτηματομεσιτικό γραφείο Beauchamp Estates.

«Είναι το τέλειο σπίτι για μουσικούς ή ερμηνευτές που αναζητούν έναν εξαιρετικό χώρο».

Ο Sting έζησε στο ιστορικό σπίτι κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης της μόνιμης οικογενειακής του κατοικίας στο κοντινό Westminster.

Διαβάστε επίσης