Πολιτική

Πολάκης: Δεν είχα πρόθεση να αμφισβητήσω τον Αλέξη Τσίπρα


Επιστολή στην Πολιτική Γραμματεία και την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με τις πρόσφατες αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα για τις οποίες έχει παραπεμφθεί στην εν λόγω Επιτροπή, απέστειλε σήμερα ο Παύλος Πολάκης.

«Θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση με αυτές να αμφισβητήσω δημόσια, είτε την αποκλειστική αρμοδιότητα των συλλογικών μας οργάνων να λαμβάνουν αποφάσεις, είτε, πολύ περισσότερο, τις ίδιες τις συλλογικές μας επεξεργασίες», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Π. Πολάκης στην επιστολή του ενόψει της αυριανής της συνεδρίασης της ΠΓ, ενώ τονίζει ότι η στάση του «επ' ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα», ούτε επιχειρούσε να «αμφισβητήσει» τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται, ότι έχει προηγηθεί η ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου και της Επιτροπής Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος «να εισηγηθούν στην Πολιτική Γραμματεία τη μη συμμετοχή του κ. Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος ενόψει της επόμενης κρίσιμης αναμέτρησης».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα