Νέο Επιχειρείν

Ποιός Έλληνας κοινωνικός επιχειρηματίας θα διεκδικήσει μέρος διεθνούς χρηματοδότησης $1 εκατ;


Τον αναζητεί το Chivas Venture για τρίτη χρονιά. Δείτε πως θα συμμετάσχετε

Τον Έλληνα κοινωνικό επιχειρηματία που θα διεκδικήσει μέρος της διεθνούς χρηματοδότησης 1 εκατ. δολαρίων αναζητεί και φέτος, για τρίτη χρονιά, το Chivas Venture.

Η διεθνής πρωτοβουλία αναζήτησης και στήριξης της επόμενης γενιάς startups, που επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους, προσκαλεί τους Έλληνες κοινωνικούς επιχειρηματίες να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Οκτωβρίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Το Chivas Venture αποτελεί μία παγκόσμια πλατφόρμα ανάδειξης καινοτομικών επιχειρήσεων, που στοχεύουν στην επίλυση περιβαλλοντικών και κοινωνικών θεμάτων.

Από το 2014 -την πρώτη χρονιά του διαγωνισμού- έως και σήμερα το Chivas Venture έχει ενισχύσει κοινωνικές startups κι έχει αλλάξει τις ζωές περισσότερων από 1 εκατ. ανθρώπων σε 40 χώρες από τις έξι ηπείρους.

Φέτος στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος υποψήφιοι από 19 χώρες και από τις έξι ηπείρους. Από κάθε χώρα θα αναδειχθεί ένας νικητής, που θα συμμετάσχει στο αποκλειστικό Accelerator πρόγραμμα, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί από το «The Conduit».

Πρόκειται για έναν οργανισμό στο Λονδίνο, που φιλοξενεί ανθρώπους με πάθος να φέρουν θετική αλλαγή στην κοινωνία, ο οποίος θα δώσει στους φιναλίστ την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση.

Μετά το Accelerator πρόγραμμα, ο διαμοιρασμός των πρώτων 100.000 δολαρίων της χρηματοδότησης θα τεθεί στην ψήφο του κοινού μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Το Chivas Venture 2019 θα κορυφωθεί στον παγκόσμιο τελικό, όπου οι φιναλίστ θα κληθούν να παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους, διεκδικώντας το υπόλοιπο της χρηματοδότησης του 1 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε επίσης