Ελλάδα

ΠΟΕΕΤ: Τεράστια νίκη σύμβαση αορίστου χρόνου στους εργαζόμενους της efood


«Η ανακοίνωση της εταιρείας efood για άμεση σύναψη σύμβασης αορίστου χρόνου σε 2.000 εργαζόμενους αποτελεί τεράστια νίκη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), των σωματείων μας, μα πάνω από όλα των ίδιων των εργαζομένων» αναφέρει η ΠΟΕΕΤ σε ανακοίνωσή της.

«'Αμεσα υιοθετήσαμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων, προκηρύξαμε δύο κινητοποιήσεις, όπου οι διανομείς συμμετείχαν μαζικά, πήραν την τύχη στα χέρια τους και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Η ΠΟΕΕΤ δηλώνει πως θα είναι στο πλευρό τους, μέχρι και ο τελευταίος εργαζόμενος να έχει πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, όχι μόνο στην efood, αλλά σε κάθε εταιρεία, σε κάθε χώρο δουλειάς. Αυτή η νίκη είναι των εργαζομένων. Ο αγώνας για να μην μείνει στα χαρτιά, όπως έγινε τώρα το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, συνεχίζεται αδιάκοπα. Εργαζόμενοι, σωματεία, Ομοσπονδία, μπορούν να καταφέρουν πολλά» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ.

Παράλληλα, η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου και το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού με ανακοινώσεις τους υπενθυμίζουν τη σημερινή συγκέντρωση στις 11:00 το πρωί στο Πεδίον του 'Αρεως.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις