Διεθνή

Πλήρωσαν $100 για να ακούσουν τον R. Kelly για... μισό λεπτό


Για να καλύψει τα έξοδα της δίκης για τις καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά

Εισιτήριο 100 δολαρίων πλήρωσαν θαυμαστές του R. Kelly σε club στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόι για να τον ακούσουν για... ούτε μισό λεπτό! Ο καλλιτέχνης έδωσε μια παράσταση διάρκειας 28 δευτερολέπτων και πέρασε περίπου μισή ώρα συζητώντας με θαυμαστές.

Ο τραγουδιστής της R&B δημοσίευσε ένα video στη σελίδα του στο Instagram ώρες πριν την εμφάνιση του στο Dirty South Lounge. Στο video ο R.Kelly κάλεσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην είναι επικριτικά, λέγοντας ότι πρέπει να τραγουδήσει για να συγκεντρώσει χρήματα, ώστε να καλύψει τα έξοδα της δίκης για τις καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί WICS και WRSP μετέδωσαν ότι περίπου 100 άτομα βρέθηκαν στο κλαμπ χωρητικότητας 450 ατόμων για να δουν τον R. Kelly, ο οποίος έφθασε στη 1:30 τα ξημερώματα. Το κόστος του εισιτηρίου ήταν 100 δολάρια και μειώθηκε στα 50 δολάρια μόλις έφτασε ο τραγουδιστής.

Ο Kelly ευχαρίστησε τους θαυμαστές, τραγούδησε έναν στίχο από τραγούδι του και πέρασε περίπου 35 λεπτά βγάζοντας selfies και συζητώντας με τους θαυμαστές του

Κάποιοι θαυμαστές, σύμφωνα με τους τηλεοπτικούς σταθμούς, είπαν ότι ήταν πολύ ακριβό το εισιτήριο και άλλοι υποστήριξαν ότι διαχωρίζουν τις κατηγορίες από τον καλλιτέχνη.

Διαβάστε επίσης