ΕΥΖην

Πλατφόρμα της Vetements για προώθηση νέων σχεδιαστών μόδας


Μία πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα προωθεί νέους, ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας, θα δημιουργήσει η Vetements, γνωστοποίησε ο Guram Gvasalia, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της κολεκτίβας σχεδιαστών με έδρα τη Ζυρίχη.

Μέσω της πλατφόρμας δημιουργοί που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τη Vetements, θα διοργανώνονται ομιλίες με σπουδαστές σχεδίου μόδας και θα παρέχονται υποτροφίες.

Ο Γεωργιανός σχεδιαστής μόδας δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του σκοπεύουν να είναι “σαν ένας μεγάλος αδελφός” για νέα ταλέντα.

"Αυτό που κάνουμε είναι να βάλουμε τους σωστούς ανθρώπους με το σωστό ταλέντο μαζί σε ομάδες και τους δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι νέο που δεν υπάρχει ήδη - κάτι καινούριο, μοντέρνο και ωραίο".

Ο συνιδρυτής της Vetements αποκάλυψε επίσης σχέδια για επέκταση της εταιρείας, μετά την αποχώρηση του αδελφού του και του συνιδρυτή της, Demna Gvasalia.

"Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουμε ξεχωριστές εταιρείες γύρω από αυτή, για υποδήματα, εσώρουχα και γυαλιά ηλίου που θα έχει η καθεμία τα δικά της κανάλια διανομής" εξήγησε.

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα