Ενέργεια

Πιστοποίηση στη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της MYTILINEOS


Διεθνή αναγνώριση για την ποιοτική λειτουργία της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου από τον οργανισμό πιστοποίησης IFACI έλαβε η MYTILINEOS, που είναι -όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοινωση- η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που αποκτά πιστοποίηση για τη συμμόρφωσή της με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Πλαισίου Επαγγελματικών Πρακτικών του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών.

«Με την αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνεται ότι η MYTILINEOS ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα αυτόν, καλύπτοντας και τις σχετικές απαιτήσεις των εποπτικών αρχών. Σημειώνεται, ότι την ίδια πιστοποίηση έχουν λάβει μεγάλες διεθνείς εταιρείες όπως η EDF, η TOTAL, η CEA (French Alternative Energies and Atomic EnergyCommission)», τονίζει η εταιρεία.

Ο οργανισμός πιστοποίησης IFACI έχει αναγνωριστεί από το Διεθνές Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA) και την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ινστιτούτων Εσωτερικών Ελεγκτών (ECIIA), ενώ η πιστοποίηση IFACI είναι ευρέως αποδεκτή για τη διασφάλιση που παρέχει στη διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου μεγάλων εταιρειών.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα