ΕΥΖην

"Πίσω από τις βάτες", η αγέρωχη στάση της Τζόαν Κόλινς προς τη ζωή


Είναι διάσημη για περισσότερες από επτά δεκαετίες και έχει την ίδια όρεξη και τις ίδιες φιλοδοξίες όπως στα 18 της χρόνια.

Με αφορμή τη νέα της αυτοβιογραφία "Behind the Shoulder Pads" (Πίσω από τις βάτες) η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins) απάντησε, μεταξύ άλλων, στον Guardian αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική.

«Όχι. Το θέμα είναι ότι οι ηθοποιοί μπορούν να συνεχίσουν για πάντα γιατί πάντα υπάρχουν ρόλοι γι' αυτούς» διευκρινίζει.

Μάλιστα εξοργίστηκε όταν την παρουσίασαν σε εκδήλωση ως την «πρώην ηθοποιό Τζόαν Κόλινς». Δεν υπάρχει τίποτα «πρώην» σε εκείνη -και ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει ποτέ, όσο ακόμα αναπνέει.

Η Τζόαν Κόλινς μιλάει για τον ρόλο ζωής που είχε στη θρυλική «Δυναστεία» και θεωρεί «άδικη» την φήμη που απέκτησε. «Είναι πραγματικά άδικη. Ακριβώς επειδή υποδύθηκα την Αλέξις τόσο έξοχα υπάρχει ταύτιση με τον ρόλο.

Θυμάμαι να γνωρίζω τον Κερκ Ντάγκλας (Kirk Douglas) σε ένα πλοίο για τις Κάννες και ξαφνικά να ανεβαίνει ένα πανό που έγραφε: «Η Τζόαν Κόλινς είναι η Σκύλα». Τότε του είπα: «Θεέ μου, Κερκ, το μισώ αυτό...και εκείνος μου απάντησε: "Γλυκιά μου, αυτά είναι πραγματικά καλά νέα -αυτό σημαίνει ότι τα κατάφερες πραγματικά"».

Ωστόσο η σταρ παραδέχεται ότι λειτούργησε αυτό για τους παραγωγούς. «Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα που με χαρακτήριζαν συνεχώς σκύλα. Είναι αρκετά επώδυνο και αγενές και οι περισσότεροι άνθρωποι που με γνωρίζουν δεν πιστεύουν ότι είμαι» αναφέρει.

Στην ερώτηση που της θέτουν πιο συχνά, «ποιος φιλούσε καλύτερα από όλους τους ηθοποιούς που έχει συνεργαστεί» απαντά ο Πωλ Νιούμαν (Paul Newman), ενώ κλείνει την συνέντευξη λέγοντας για το πολυάσχολο καθημερινό της πρόγραμμα ότι παραμένει αμείωτη η όρεξη της για την ζωή. «Πρέπει να ρουφήξεις εσύ τη ζωή, αλλιώς θα σε ρουφήξει εκείνη».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις