Διεθνή

Πιο ακριβό γίνεται το Netflix...μετά την επιτυχία


Αυξάνεται για μια ακόμη φορά το κόστος συνδρομής στο δημοφιλές, πλέον, Netflix. Η πλατφόρμα που έχει γίνει ηγέτιδα δύναμη επέβαλε αυξήσεις στους Αμερικανούς συνδρομητές, που αναμένεται να επεκταθούν αργότερα σε όλους τους χρήστες. Όπως φαίνεται η εταιρεία εκμεταλλεύεται την τεράστια απήχηση που έχει πλέον στο κοινό, αναζητώντας παράλληλα και έξτρα έξοδα για επενδύσεις και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Σημειώνεται πως η Netflix έχει αυξήσει τέσσερις φορές το κόστος της συνδρομής την τελευταία πενταετία, με τη σωρευτική αύξηση να φθάνει, μετά και τις τελευταίες αναπροσαρμογές, το 63%. Την ίδια περίοδο, έχει τριπλασιάσει την παγκόσμια συνδρομητική της βάση.

Πιο αναλυτικά

Η μηνιαία χρέωση για το βασικό πακέτο συνδρομής, που επιτρέπει ταυτόχρονο streaming σε δύο οθόνες, αυξάνεται κατά 18%, από 10,99 σε 12,99 δολάρια.

Για το κορυφαίο πακέτο, με δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης προγράμματος σε τέσσερις οθόνες με ποιότητα μετάδοσης High Definition, η μηνιαία συνδρομή αυξάνεται στα 15,99 από 13,99 δολάρια το μήνα. 

 

Διαβάστε επίσης