Πολιτική

Πέτσας: Η κυβέρνηση δεν δέχεται μαθήματα από εκείνους κάνουν φθηνή αντιπολίτευση


Επίθεση στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Χαρίτση, με αφορμή σχόλιο για την πυερκαγιά σε χώρο προσφύγων στη Μυτιλήνη εξαπέλυσε η κυβέρνηση, διά του εκπροσώπου της, Στέλιου Πέτσα

"Η ασύμμετρη απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα επέβαλλε τη λήψη έκτακτων μέτρων με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι αυτής της απειλής το μόνο που κάνει είναι να επιτίθεται στην κυβέρνηση, αναπαράγοντας συνεχώς, άκριτα, την τουρκική προπαγάνδα και υιοθετώντας τα fake news που κατασκευάζει, λειτουργώντας ως "Δούρειος Ίππος" του Ερντογάν. Επίσης, στελέχη του διαδηλώνουν στο Λονδίνο, κατά της Ελλάδας, ζητώντας "ανοιχτά σύνορα", αδιαφορώντας για τις απάνθρωπες συνθήκες στη Μόρια και στα νησιά μας", δήλωσε ο κ. Πέτσας.

"Η κυβέρνηση δεν δέχεται μαθήματα από εκείνους που αντί να συνδράμουν στην εθνική προσπάθεια αναζητούν αφορμές για να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση" τόνισε.

"Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση δεν ανέχεται καμιά ακραία και ρατσιστική συμπεριφορά. Όσοι παραβαίνουν τους νόμους θα υφίστανται τις συνέπειες. Μεμονωμένα γεγονότα που εκφεύγουν της νομιμότητας, έχουν ήδη καταδικαστεί από την Κυβέρνηση και αντιμετωπίζονται από την Ελληνική Αστυνομία. Τελεία και παύλα", σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με την απάντησή του να έχει και...υστερόγραφο προς την Κουμουνδούρου.