ΕΥΖην

Pet Sematary: Το θρίλερ του Stephen King επιστρέφει!


To θρίλερ του Stephen King, Pet Sematary, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με ένα remake που θα σας κάνει να δείτε τα κατοικίδια σας με άλλο μάτι.

Κρατήστε τις γάτες σας και τα παιδιά σας μακριά και θυμηθείτε ότι μερικές φορές οι νεκροί είναι καλύτερο να παραμένουν νεκροί και γενικότερα να μην ενοχλούνται.

Μέρες Halloween και το Pet Sematary δηλώνει παρών. Το κλασικό μυθιστόρημα τρόμου του 1983 από τον Stephen King, έγινε ταινία τρόμου το 1989 και ετοιμάζει τώρα μια νέα έκδοση της ταινίας, όπως ανέφερε το Variety πριν λίγες ημέρες.

Η ταινία του 1989 με πρωταγωνιστές τους Dale Midkiff και Denise Crosby, ως νεαρούς γονείς που ανακάλυψαν ένα νεκροταφείο κατοικίδιων ζώων που ανασταίνονται, πίσω από το σπίτι τους στο Maine. Στη συνέχεια ανακαλύπτουν κάτι ακόμα χειρότερο που σχετίζεται με τα κατοικίδια και τα ταχύτατα φορτηγά στον διπλανό δρόμο. Ο Fred "Herman Munster" Gwynne έπαιξε έναν αξέχαστο ρόλο, όντας ο ηλικιωμένος γείτονας που προσπαθεί να προειδοποιήσει για τα υπερφυσικά φαινόμενα του νεκροταφείου.

Ο Kevin Kolsch και ο Dennis Widmyer, οι οποίοι σκηνοθέτησαν και έγραψαν το θρίλερ Starry Eyes το 2014, έχουν αναλάβει την σκηνοθεσία.

Θα ακούτε νιάου και θα τρέχετε...

Ας δούμε το trailer της ταινίας του 1989: