Ελλάδα

Περιορίζονται λόγω κορονοϊού τα επεισόδια του MasterChef


Η εξάπλωση του κορονοϊού έχει επηρεάσει και τα τηλεοπτικά προγράμματα, αφού πολλά γυρίσματα έχουν "παγώσει" και κάποιες εκπομπές είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν.

Έτσι, αλλαγές σημειώνονται στο δημοφιλές ριάλιτι μαγειρικής του Star, το "MasterChef". Με ανακοίνωσή του το κανάλι του Star ενημέρωσε πως τα επεισόδια του MasterChef μειώνονται και πλέον θα προβάλλονται τρία μέσα στη βδομάδα (κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη) και όχι πέντε, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, την ίδια ώρα, στις 21:00.

Η ανακοίνωσή του Star:

«Τα επεισόδια του MasterChef 4, που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες από το Star, έχουν γυριστεί, αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, πριν την παγκόσμια διασπορά του COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη χώρα μας.

Τα γυρίσματα του διαγωνισμού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Η παραγωγή της εκπομπής έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τα γυρίσματα, για την προστασία τόσο των διαγωνιζομένων, όσο και των εργαζόμενων στο πλατό αλλά και στο σπίτι του MasterChef 4.

Η μείωση της εβδομαδιαίας προβολής επεισοδίων, έχει να κάνει αποκλειστικά με τον περιορισμό των μετακινήσεων και την προστασία των εργαζομένων. Η παραγωγή έχει μειώσει τις βάρδιες post production, ενώ παράλληλα, σημαντικός αριθμός συνεργατών εργάζεται από το σπίτι.

Για όλους αυτούς τους πρακτικούς λόγους, οι εργασίες επεξεργασίας των επεισοδίων, όπως script, μοντάζ, γραφικά, sound design, color correction, κλπ. γίνονται με καθυστερήσεις.

Με όλα τα παραπάνω δεδομένα και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, θα προβάλλονται πλέον τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00)».

Ετικέτες Media