Ελλάδα

Πάτρα: Βρήκε τον θάνατο 29χρονος που παγιδεύτηκε στο σπίτι του από φωτιά


Τραγωδία στην Πάτρα από φωτιά που ξέσπασε χθες στην κουζίνα διαμερίσματος στην περιοχή Ιτιές και εξαπλώθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο 29χρονος,πατέρας τριών παιδιών που παγιδεύτηκε σε αυτό.

O άνδρας εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφές στην οδό Γούναρη της Πάτρας. Το κατάστημα κατέβασε ρολά σε ένδειξη πένθους. "KΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ" γράφει η ανακοίνωση.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 17 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Ο άνδρας εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο μπροστινό τμήμα της οικίας. Προσπάθησε να ξεφύγει ανοίγοντας τα ηλεκτρικά παντζούρια αλλά δεν τα κατάφερε.

Τρεις από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση ανέπνευσαν διοξείδιο του άνθρακα και έπρεπε να τους χορηγηθεί οξυγόνο για να αντιμετωπίσουν τα αναπνευστικά προβλήματα. Ο νεαρός ήταν μόνος του στο σπίτι μιας και η οικογένειά του βρισκόταν στα Καλάβρυτα για το Δεκαπενταύγουστο.

Πηγή: tempo24.news