Πολιτική

Παραιτήθηκε από τον συνδυασμό Μώραλη ο Π. Κόκκαλης- Νέες φήμες για ΣΥΡΙΖΑ


Την παραίτηση του από το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, ανακοίνωσε ο Πέτρος Κόκκαλης, φουντώνοντας τις φήμες περί επικείμενης υποψηφιότητας του στις ευρωεκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συνδυασμός του Δημάρχου Πειραιά καλούσε τον κ. Κόκκαλη να πάρει θέση στα δημοσιεύματα που τον φέρνουν να μετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και αν ισχύουν τα παραπάνω να υποβάλει την παραίτηση του από τον «Πειραιά Νικητή», σημειώνοντας πως οι επιλογές του κυβερνώντος κόμματος αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού.

Με ανάρτησή του στα social media, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Το γεγονός ότι ο "Πειραιάς Νικητής", παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό "Πειραιά Νικητή" αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων», καταλήγει ο κ. Κόκκαλης.

Διαβάστε επίσης