Επιχειρήσεις

Παπαστράτος στον 37ο Μαραθώνιο Αθήνας: Προσέφερε σε ΜΚΟ 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο 216 δρομέων


Για ακόμη μια χρονιά η Παπαστράτος έδωσε δυναμικό «παρών» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.  Aυτή τη φορά για έναν μεγαλύτερο σκοπό: 5 ευρώ προσφέρθηκαν για κάθε χιλιόμετρο που διένυσαν οι 216 δρομείς στους αγώνες δρόμου των 5 χλμ., 10 χλμ. και της Κλασική Διαδρομής των 42 χλμ., ενισχύοντας τρεις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις: τον Δεσμό, τη ΜΚΟ Διογένης που εκδίδει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» και τη Διεθνή Αμνηστία, μετατρέποντας έτσι τη συμμετοχή στον Μαραθώνιο σε ουσιαστική βοήθεια προς συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Με σταθερή επιδίωξη να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των πιο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της για ένα μέλλον προς το καλύτερο, η Παπαστράτος ενίσχυσε το πολύτιμο κοινωνικό έργο των τριών ΜΚΟ.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, κ. Χρήστος Χαρπαντίδης, δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά δεν τρέξαμε αποκλειστικά  για εμάς. Δεν δοκιμάσαμε απλώς τα όρια και την αντοχή μας. Τρέξαμε για έναν μεγαλύτερο, σπουδαιότερο σκοπό, τρέξαμε για αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Αυτή είναι η σταθερή επιδίωξη της Παπαστράτος. Να  συμβάλλουμε κάθε μέρα, με κάθε τρόπο, προς το καλύτερο, για όλους».

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις