Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Τονωτικές ενέσεις από τον Στραματσόνι


Ο Παναθηναϊκός είχε προβληματική εικόνα και πάλι, έχασε μια ακόμη ευκαιρία να κερδίσει ομάδα της πρώτης πεντάδας, κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη (!) φέτος και το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας ήταν βαρύ μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι αντικρίζοντας σκυμμένα κεφάλια μεταξύ των παικτών του θέλησε να τους τονώσει την ψυχολογία. «Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε προσωπικότητα και αντοχές. Δεν θέλω να σας βλέπω απογοητευμένους. Ξέρω ότι δεν μας βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά δεν θα καταφέρουμε τίποτα με το να τα βάλουμε κάτω. Πρέπει να το αλλάξουμε και μπορούμε να το αλλάξουμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί, μπορούμε να κερδίσουμε τα τέσσερα παιχνίδια που μας μένουν και να βγούμε πρώτοι», είπε ο Ιταλός προπονητής στους παίκτες του.

Αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου ο «Στράμα» ύψωσε τα χέρια του σαν να απολογείτο προς την κερκίδα (φωτο) αντιλαμβανόμενος τις αποδοκιμασίες προς την ομάδα και τον ίδιο. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να στηρίζει τον προπονητή, κάτι που πιστοποιήθηκε και από τις συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018, αλλά αν οι προβληματικές εμφανίσεις συνεχιστούν και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά φέρνοντας το «τριφύλλι» μακριά από τους στόχους του στα playoffs, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πηγή: sport-fm.gr