Ενέργεια

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος: Κατασκευασμένη η συνέντευξη του πατέρα μας


Την πεποίθηση πως οι πρόσφατες δηλώσεις του πατέρα τους, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, είναι κατασκευασμένη, εξέφρασαν, για μία ακόμη φορά, οι αδελφοί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, την ίδια ώρα που η ΔΕΗ αποφάσισε να μην "κόψει" το ρεύμα στη Χαλυβουργική, αλλά να κινηθεί δικαστικά για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα.

Συγκεκριμένα, μέσω νέας ανακοίνωσης που εξέδωσαν τα δύο αδέρφια, τονίζουν: «Η απάντηση του δημοσιογράφου της Καθημερινής, κ. Ηλία Μπέλλου, με την οποία επιχειρεί να παρουσιάσει ως πραγματική την «συνέντευξη» του πατέρα μας, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, στο χθεσινό φύλλο της Κυριακής, επιβεβαιώνει αυτό που δηλώσαμε εξαρχής. Η συνέντευξη είναι κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Τον ισχυρισμό του δημοσιογράφου διαψεύδουν πλήρως πολλά και αυταπόδεικτα γεγονότα, αλλά κυρίως την αναλήθειά του προδίδει το ίδιο το αποδεικτικό στοιχείο που επικαλείται για να πείσει πως λέει την αλήθεια. Δηλαδή, το ηχητικό απόσπασμα που δημοσιοποίησε. Το στοιχείο αυτό και μόνο τον διαψεύδει πολλαπλώς. Πρώτον γιατί, παρά την ελάχιστη διάρκειά του που ανέρχεται σε ενάμιση περίπου λεπτό, αποτελεί εμφανώς προϊόν μοντάζ. Δεύτερον γιατί το περιεχόμενό του είναι τόσο ακατανόητο, ώστε από μόνο του να επιβεβαιώνει ακριβώς την -για τις γνωστές αιτίες- πλήρη αδυναμία του πατέρα μας όχι απλώς να δώσει συνέντευξη, αλλ’ ακόμη και να εκφρασθεί προφορικώς. Τρίτον γιατί το ακατάληπτο αυτό περιεχόμενο, δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κείμενο της δήθεν συνέντευξης, όπως ευθέως προκύπτει από απλή αντιπαραβολή τους.

Σε κάθε περίπτωση, αφού, όπως ισχυρίζεται ο κ. Ηλίας Μπέλλος, μαγνητοφωνήθηκε όλη η «συνομιλία» με τον πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλο, αναμένουμε να δημοσιοποιήσει την πλήρη εγγραφή της, ώστε να διαφωτισθεί το αναγνωστικό κοινό της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για την αυθεντικότητα της επίμαχης «συνέντευξης».

Όσοι εμπνεύστηκαν, προκάλεσαν και συνεργάστηκαν για την συγκεκριμένη μεθόδευση γνωρίζουν άριστα την πραγματικότητα, αλλά την διαστρεβλώνουν βάναυσα στο βωμό ιδιοτελών σκοπιμοτήτων», καταλήγουν οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.