Τουρισμός

Πάει Κροατία μετά την Ελλάδα η Zeus International


Mετά την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, η Zeus International επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στην Κροατία.

Στη βόρεια ακτή της Αδριατικής, στον κόλπο του Kvarner και στα δυτικά προάστια του δημοφιλούς παραθαλάσσιου θερέτρου Novi Vinodolski, το μέχρι πρότινος Novi Spa Hotels & Resort θα τελεί εφεξής υπό το management της Zeus International.

Το ξενοδοχείο, το οποίο θα αποκτήσει σύντομα νέα ταυτότητα, πρόκειται σταδιακά να ανακαινιστεί και να λειτουργήσει υπό τη διεύθυνση της Zeus International από τον Απρίλιο του 2019 ενώ θα παραμένει ανοικτό μόνο την καλοκαιρινή περίοδο.

Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα που εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 310 στρεμμάτων πάνω σε μία ακτογραμμή δύο χιλιομέτρων και περιλαμβάνει 164 δωμάτια στο καινούριο κτίριο και 337 βίλες συνολικής κτιριακής επιφάνειας άνω των 150.000τ.μ.

Πέρα όμως από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που δίνουν τη δυνατότητα πλήθους δραστηριοτήτων στους επισκέπτες, η τοποθεσία αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εξερεύνηση και ανακάλυψη μοναδικών ιστορικών και τοπικών μνημείων και εντυπωσιακών εθνικών πάρκων.