ΕΥΖην

O Τζορτζ Κλούνεϊ δημοπρατεί την αγαπημένη του Harley... για καλό σκοπό


Μια από τις αγαπημένες του μηχανές, Harley-Davidson αποχωρίζεται ο σταρ του Hollywood, Τζορτζ Κλούνεϊ, για καλό σκοπό.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός δωρίζει το αγαπημένο του όχημα στη μη κερδοσκοπική οργάνωση, Homes For Our Troops, η οποία χτίζει σπίτια για βετεράνους των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο φίλος του, δημοσιογράφος του CNN και καρτουνίστας, Τζέικ Τάπερ οργανώνουν εδώ και ένα μήνα τη δημοπρασία για την πώληση της μηχανής, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες της μη κυβερνητικής οργάνωσης.

Η δημοπρασία διεξάγεται online με προσφορές που ξεκινούν από 28.000 δολάρια. Ο νικητής θα παραλάβει τη Harley από το Λος Άντζελες, όπου ο Κλούνεϊ θα την υπογράψει.

Η δημοπρασία για την οργάνωση Homes for Our Troops, διεξάγεται έως τις 15 Νοεμβρίου. 

Η μηχανή του Κλούνεϊ είναι ένα από τα πιο ακριβά αντικείμενα που πωλούνται στη δημοπρασία, στην οποία συλλέκτες μπορούν να αποκτήσουν επίσης ένα βιβλίο υπογεγραμμένο από μέλη των Beastie Boys και sneakers υπογεγραμμένα από την παρουσιάστρια Έλεν ΝτιΤζένερις.

Η μηχανή είναι Harley-Davidson 2017 FLHTK Ultra Limited Series και στην περιγραφή της στο ebay γίνεται αναφορά στο ατύχημα με σκούτερ που είχε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Ιταλία.

"Από τότε που ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ατύχημα, η σύζυγός του Αμάλ του είπε να μείνει μακριά από τους δύο τροχούς για πάντα" σημειώνεται.

"Ο Τζορτζ αγόρασε μία ολοκαίνουργια Harley που έχει διανύσει μόνο 25 μίλια. Είναι δική σας, αν νικήσετε στην υποβολή προσφορών. Είστε υπεύθυνοι για την παραλαβή από το Λος Άντζελες" αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης