Διεθνή

Ο Τσάρλι Σιν κατέβαλε $120.000 εξωδικαστικά, σε πρώην του που "εξέθεσε εν γνώσει του στον HIV"


Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθε ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) με πρώην σύντροφό του, η οποία τον κατηγόρησε ότι την εξέθεσε εν γνώσει του στον HIV.

Σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός κατέβαλε 120.000 δολάρια.

Η ενάγουσα, γνωστή μόνο ως Jane Doe, στα νομικά έγγραφα που είχε καταθέσει στα δικαστήρια τον Ιούνιο του 2017, είχε ισχυριστεί πως γνώρισε τον Σιν τον Σεπτέμβριο του 2015 και άρχισαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις λίγο αργότερα.

Φέρεται ότι αρχικά χρησιμοποιούσαν προφυλάξεις, αλλά στη συνέχεια, όπως είπε η ενάγουσα, σταμάτησαν και είχαν ελεύθερες επαφές, καθώς ο ηθοποιός τη διαβεβαίωσε ότι δεν έπασχε από κάποιο σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα.

Ωστόσο στη συνέχεια της ομολόγησε πως ήταν θετικός στον ιό HIV - κάτι που ο ίδιος γνώριζε από το 2011- και φέρεται να της έδωσε χάπια για να την προστατεύσει από τον ιό.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι η πρώτη που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός, καθώς το 2016 αποκαλύφθηκε ότι ο Σιν είχε εκθέσει εν γνώσει του τουλάχιστον 25 σεξουαλικούς συντρόφους του στον ιό HIV, αφού δεν τους ενημέρωσε ότι ήταν φορέας.

Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις πράξεις του, υποστήριξε τότε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή χωρίς προστασία κατά τη διάρκεια των εν λόγω συναντήσεων.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις