Πολιτική

Ο πρώτος φορτιστής κινητών για café και bar έχει ελληνική υπογραφή


Ο πρώτος φορτιστής κινητών για τουριστικές επιχειρήσεις έχει ελληνική υπογραφή. 

Ο Τάσος και ο Βασίλης, δύο νέοι επιχειρηματίες από την Αθήνα, βρήκαν τη λύση κατασκευάζοντας στην Ελλάδα το πρώτο Café/Resto PowerBank!

Η ιδέα γεννήθηκε μετά από άπειρες εμπειρίες προσωπικές ή φίλων, όπου το αποτέλεσμα ήταν συνήθως να χαθεί ένα σημαντικό τηλέφωνο ή να μην ληφθεί ένα μήνυμα εγκαίρως ή ακόμα και να… ματαιωθεί μια συνάντηση επειδή δεν είχε οριστεί ακριβές σημείο και δεν υπήρχε τρόπος επικοινωνίας.

Έτσι, σχεδίασαν και κατασκεύασαν στην Ελλάδα μια συσκευή, ιδανική για χώρους εστίασης, που μέσα της περιέχει PowerBank με μεγάλη χωρητικότητα ενέργειας και έχει ενσωματωμένα καλώδια για να καλύπτει όλες τις μάρκες smartphone. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει πια κανείς, για να έχει μια γρήγορη φόρτιση στη συσκευή του όταν είναι έξω, είναι να μπει σε ένα κατάστημα εστίασης που διαθέτει τα Café/Resto PowerBanks!

Το προϊόν ήδη έχει τοποθετηθεί σε διάφορες καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια & ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ πέρα από το κοινό, επιχειρηματίες και σερβιτότοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι, καθώς η παροχή ενός μέσου φόρτισης στους πελάτες τους ήταν για πολύ καιρό ένα πρόβλημα που έπρεπε καθημερινά να αντιμετωπίσουν.

Το προϊόν διατίθεται από την ιστοσελίδα www.romoss.gr/cafe-powerbank όπου και μπορεί κανείς να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις