Ελλάδα

O Όμιλος Μotor Oil τιμά γυναίκες που πρωταγωνιστούν


Με όραμα να ενδυναμώνει καθημερινά τις γυναίκες και να ενθαρρύνει την εξέλιξή τους, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα ισότιμο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας, ο Όμιλος Motor Oil τιμά τις γυναίκες εργαζόμενες αλλά και κάθε μία γυναίκα ξεχωριστά για τα δικά της επιτεύγματα.

O Όμιλος με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και σε συνεργασία με το pod.gr στέλνει ένα μήνυμα αναγνώρισης της γυναικείας δύναμης, και αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας τις ιστορίες τους και εστιάζοντας στη δράση τους.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία σειρά 3 επεισοδίων - podcast με κεντρικό μήνυμα «Lead the Way», δίνει βήμα σε 7 γυναίκες να μοιραστούν τη μοναδικότητά τους. Γυναίκες που οδηγούν τις εξελίξεις, γυναίκες δυνατές, δυναμικές, γυναίκες με επιτεύγματα, γυναίκες που εξελίσσονται. Κοινός σκοπός, και για τις επτά, είναι να μοιραστούν την ξεχωριστή και ταυτόχρονα απαιτητική επαγγελματική τους καθημερινότητα στον κλάδο της Ενέργειας, και σε όλα τα πεδία δραστηριότητάς τους, αναδεικνύοντας ιστορίες θάρρους, θέλησης και υπέρβασης εμποδίων προς την κατάκτηση κάθε στόχου.

O Όμιλος εδώ και 50 χρόνια, επιθυμεί διαχρονικά να αποτελεί πρότυπο εργοδότη υιοθετώντας πρακτικές, πρωτοβουλίες και δράσεις που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, ισότιμη επιβράβευση, και δυνατότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Οι άνθρωποι άλλωστε, αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο του Ομίλου Motor Oil και για αυτό δεσμεύεται να συνεχίσει να μεριμνά για εκείνους, ανεξαρτήτως φύλου.

Όλα τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα του pod.gr

Μπορείτε να τα ακούσετε εδώ: https://pod.gr/lead-the-way/

Δείτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=uJJBumVQRkY.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις