ΕΥΖην

Ο Μπράιαν Κοξ υπέγραψε για το reality "007" νομίζοντας ότι ήταν η επόμενη ταινία του Μποντ!


Σε παρεξήγηση οφείλεται η συμμετοχή του Μπράιαν Κοξ στο reality "007: Road to a Million", όπως τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος μιλώντας στο "The Tonight Show".

Όπως είπε ο ηθοποιός, όταν του έγινε η πρόταση, πίστεψε ότι πρόκειται να αναλάβει το ρόλο του κακού στην επόμενη ταινία του franchise του Τζέιμς Μποντ.

«Νόμιζα ότι ήταν η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ. Είπα λοιπόν, "Επιτέλους με βάζουν σε μια ταινία του Τζέιμς Μποντ!"» είπε.

Και προσέθεσε: «Για χρόνια ήθελα να γίνω ο κακός του Τζέιμς Μποντ. Θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον. Σκέφτηκα, "Αυτή είναι η στιγμή μου!" Αλλά δεν ήταν».

Η σειρά ριάλιτι, εμπνευσμένη από τον Μποντ, ακολουθεί εννέα διαγωνιζόμενους που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αντιμετωπίζοντας διάφορες προκλήσεις, με στόχο να κερδίσουν 1 εκατομμύριο αγγλικές λίρες. Ο Κοξ έχει το ρόλο του αφηγητή/εγκεφάλου που βρίσκεται πίσω από τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι.

«Πραγματικοί άνθρωποι μπαίνουν σε περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ για να κερδίσουν ένα εκατομμύριο λίρες», είπε ο Κοξ. «Το μόνο πράγμα που τους στέκεται εμπόδιο είμαι εγώ!» προσέθεσε.

Μιλώντας στο Variety για την απόφασή του να συμμετάσχει στο reality, ο ηθοποιός είπε ότι «μου έδωσαν ένα τεράστιο ποσό και αυτό είναι πάντα ένα δέλεαρ».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ετικέτες Show Biz