ΕΥΖην

O Kid Laroi πήρε οικονομικές συμβουλές από τον Elon Musk


Ο Kid Laroi μοιράστηκε τις οικονομικές συμβουλές που του έδωσε ο Elon Musk το 2021.

Ο Αυστραλός rapper εμφανίστηκε στο Saturday Night Live τον Μάιο του 2021 για να ερμηνεύσει το τραγούδι του «Without You» μαζί με τη Miley Cyrus. Ήταν τότε που έτρεξε στον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, συγκεκριμένα στο πάρτι μετά το σόου, για να ζητήσει τη συμβουλή του.

«Είναι στην πραγματικότητα πολύ προσγειωμένος, όπως ακριβώς κάποιος που μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του» είπε ο rapper στον αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό Nova's Fitzy και Wippa.

«Έτσι πήγα και τον ρώτησα και βασικά μου είπε να επενδύσω σε κάτι που αγαπώ. Σκέφτηκα ότι ήταν εξαιρετική συμβουλή» ανέφερε o Kid Laroi.

«Ξέρετε, προφανώς, περιμένετε από κάποιον να σας δώσει ένα ολόκληρο σχέδιο, να σας πει: "Εντάξει, αυτό να κάνεις"» συμπλήρωσε.

«Αλλά μετά έφυγα και συνειδητοποίησα ότι: "είναι ίσως η καλύτερη οικονομική συμβουλή που θα μπορούσε να δώσει σε κάποιον". Γιατί αν δεν πιστεύεις σε κάτι, τότε πώς θα πιστέψουν όλοι οι άλλοι σε αυτό;"» τόνισε.

Ο Kid Laroi πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να μου πει κάτι για να επενδύσω σε οτιδήποτε. Αλλά αν δεν το πιστεύω, τότε γιατί να το κάνω;».

Ο rapper, ο οποίος έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες, βρίσκεται στην Αυστραλία για περιοδεία.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις