Αθλητικά

Ο Κατίδης σακάτεψε τρεις αντιπάλους και καταζητείται


Από την αστυνομία καταζητείται ακόμα ο πρώην ποδοσφαιριστής ΑΕΚ, Γιώργος Κατίδης, μετά από καταγγελία για επίθεση σε αντιπάλους κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα της νέας του ομάδας, Αγίου Λουκά με τον Πυρσό Πετριάς. Σύμφωνα με την αστυνομία οι αντίπαλοί του, τριες στον αριθμό διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με σπασμένα χέρια, κατάγματα στο θώρακα και στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές στο sofokleousin.gr ο κίνδυνος που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής είναι πολλαπλός καθώς αν συληφθεί τώρα είναι πολύ πιθανό να ανιχνευθούν στο αίμα του ουσίες, οι οποίες -λογικά- ευθύνονται για το βίαιο ξέσπασμά του.

Αν όμως πιστοποιηθεί κάτι τέτοιο τότε ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει ποινή δια βίου αποκλεισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος κατίδης απασχόλεισαι τα media το 2013 όταν χαιρέτισε ναζιστικά μετά από γκολ, όντας τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ο ίδιος είχε αρνηθεί σχέσεις με τη φασιστική οργάνωση, ωστόσο η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα,

Το συμβάν

Την περασμένη Παρασκευή, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, και πιο συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό του αγώνα Άγιος Λουκάς - Πυρσός Πετριάς, σε γήπεδο της Πέλλας, ο οξύθυμος παίκτης αρχικά αντάλλαξε βρισιές με έναν 16χρονο αντίπαλό του και στη συνέχεια του όρμησε και άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Δύο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πυρσού Πετριάς, βλέποντας τον αντίπαλό τους να χτυπά με μανία τον 16χρονο συναθλητή τους, προσπάθησαν να παρέμβουν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι ίδιοι και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ποδοσφαιριστές έχει υποστεί κατάγματα στον αυχένα και στο θώρακα, ο δεύτερος έχει ραγισμένο χέρι, ενώ ο τρίτος φέρει εκδορές και μώλωπες.

Ο αγώνας διακόπηκε, ενώ προανάκριση για το περιστατικό ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρύας Βρύσης.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως, σύμφωνα με το Instagram, φαίνεται πως βρισκόταν χθες σε χιονοδρομικό κέντρο.