Πολιτική

Ο Γ. Σαρίδης της Ενωσης Κεντρώων δίνει την 151η ψήφο εμπιστοσύνης


Πριν ακόμη ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με τους ΑΝ.ΕΛ, η κυβέρνηση φαίνεται ότι εξασφαλίζει τη στήριξη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για να συνεχίσει το έργο της και περάσει από τη Βουλή όλα τα εκκρεμή σημαντικά νομοθετήματα που αφορούν μεγάλα κοινωνικά στρώματα.

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης είναι o 151ος που θα δώσει σίγουρα ψήφο εμπιστοσύνης – αν  τεθεί τέτοιο θέμα στη Βουλή. Το αποσαφήνισε σήμερα, μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, δεν πρόκειται να ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θέλει να δώσει στην κυβέρνηση τα χρονικά περιθώρια για να ολοκληρώσει το νομοθετικό έργο της.

«Πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο η οικονομία, άλλο ένα εθνικό θέμα. Πιστεύω ότι οι κομματικές γραμμές έχουν καταστρέψει τον τόπο»,  πρόσθεσε ο κ. Σαρίδης επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ο 151ος βουλευτής που θα στηρίξει την κυβέρνηση.

Υπενθύμισε ότι υπερψήφισε τον προϋπολογισμό «γιατί ήταν ο πρώτος που γράφτηκε από ελληνικά χέρια. Εδωσε λίγα, αλλά περισσότερα από ό,τι έδωσαν οι προηγούμενοι 8 μνημονιακοί προϋπολογισμοί».

Διαβάστε επίσης