Πολιτική

O Έλληνας που αγόρασε την έπαυλη του Playboy


Ο Ντάρεν Μητρόπουλος, ένας 32χρονος επιχειρηματίας, είναι γιος του δισεκατομμυριούχου Ντιν Μητρόπουλου, η περιουσία του οποίου, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes, εκτιμάται στα 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια είναι ο νέος ιδιοκτήτης της διάσημης έπαυλης του Playboy - του ιδρυτή Χιού Χέφνερ.

Με τον αδελφό του Έβαν, είναι ένας από τους διευθυντές του κεφαλαιουχικού-επενδυτικού ταμείου που ίδρυσε ο πατέρας του, του Metropoulos and Co., και ειδικεύεται στην εξαγορά εταιρειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η εταιρία γλυκισμάτων Twinkie, που εξαγοράστηκε το 2013.

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος ήταν γείτονας του Χέφνερ αφού το 2009 είχε αγοράσει παρακείμενη ιδιοκτησία έναντι 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

Φιλοδοξεί να ενώσει τις δύο κατοικίες για να φτιάξει μια τεράστια ιδιοκτησία μετά τον θάνατο του Χέφνερ.

Η έπαυλη, που οικοδομήθηκε το 1927, αγοράστηκε από τον Χέφνερ έναντι ενός εκατομμυρίου δολαρίων το 1971, διαθέτει πισίνα με σπηλιές και καταρράκτη και συμβολίζει την υπερβολή του Χόλιγουντ. Στη διάρκεια των επικών πάρτι που φιλοξένησε, σταρ αναμειγνύονταν με τα ημίγυμνα κορίτσια του Playboy, τα διάσημα "λαγουδάκια".

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις