Διεθνή

Ο Άρθουρ Έλγκορτ φωτογράφησε τη Μελάνια το 2005. Ο Τραμπ δεν τον πλήρωσε ποτέ...


Πριν γίνει η "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ εργαζόταν στο μόντελινγκ. Λίγο μετά τον γάμο της με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005, ο τελευταίος είχε αναθέσει στον θρυλικό φωτογράφο μόδας Άρθουρ Έλγκορτ να φωτογραφίσει τη νέα του σύζυγο.

Ο Άρθουρ Έλγκορτ,, πατέρας του ηθοποιού και DJ Άνσελ Έλγκορτ, έχει φωτογραφίσει όλα τα supermodels της δεκαετίας του 1990: Κρίστι Τέρλινγκτον, Λίντα Εβαντζελίστα, Κέιτ Μος, μεταξύ άλλων και έχει συνεργαστεί με ροκ σταρς και χορευτές.

Αν και οι φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ δεν φαίνεται να κυκλοφόρησαν ευρέως, πρόσφατα απέκτησαν μια νέα σημασία. Στην αρχή της θητείας του Τραμπ τον Ιανουάριο του 2017, ο Έλγκορτ εμφανίστηκε στο επίσημο βιογραφικό της Μελάνια, το οποίο αρχικά περιλάμβανε μία μακρά λίστα με τις πιο σημαντικές φωτογραφίσεις της, από τα brand και τους φωτογράφους, με τους οποίους συνεργάστηκε, έως τα εξώφυλλα που έχει κάνει συμπεριλαμβανομένου του Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Επίσης οι φωτογραφίες φαίνεται πως παραμένουν ζωντανές στη μνήμη του Έλγκορτ, καθώς ο φωτογράφος τις ανέφερε στη διάρκεια συζήτησης με τη Φερν Μάλις στο 92Y την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη.

Στην αρχή, ο Έλγκορτ είχε μόνον όμορφα πράγματα να πει για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ: «Είναι πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ όμορφη. Πρέπει να πω ότι ήταν ευγενική και ότι ήρθε στην ώρα της. Δεν μπορούσε να είναι καλύτερη». «Αλλά παντρεύτηκε αυτόν τον τύπο που λέγεται Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι ανόητος, νομίζω» είπε ο φωτογράφος.

Ο Έλγκορτ είχε σίγουρα ένα λόγο να κρατήσει κακία εναντίον του συζύγου της Μελάνια Τραμπ. Σύμφωνα με τον φωτογράφο, ο Τραμπ δεν πλήρωσε ποτέ για τη φωτογράφιση - κάτι που δεν είναι ακριβώς έκπληξη, καθώς εκατοντάδες έχουν μοιραστεί ιστορίες τα τελευταία χρόνια για την αποτυχία να πληρωθούν από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού W.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, είναι όμως ότι o Έλγορτ είπε: «Παρεμπιπτόντως, ήταν μόνο λίγες εκατοντάδες δολάρια».

Δεν ήταν μόνο υπαινιγμός για το πόσο τσιγκούνης είναι ο Τραμπ, αυτοαποκαλούμενος «αυτοδημιούργητος» δισεκατομμυριούχος αλλά δείχνει και πόσο λίγη είναι η αξία για τον Έλγκορτ των στιγμιότυπων με τη Μελάνια σε μια πισίνα στο Mar-a-Lago. «Δεν νομίζω ότι γνώριζε ποιον παντρεύεται», πρόσθεσε ο Έλγκορτ, που φαίνεται να βρίσκεται στο στρατόπεδο #FreeMelania. «Δεν είναι κακή, αλλά παντρεύτηκε τον λάθος άντρα».

Διαβάστε επίσης