Πολιτική

Ο Άδωνις προαναγγέλλει ρεβάνς κατά ΣΥΡΙΖΑ για Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ


Ξεκάθαρη προειδοποίηση – απειλή προς τους πολιτικούς του αντιπάλους (του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς), που πρωτοστάτησαν στη διερεύνηση σκανδάλων της Υγείας (Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ), εξαπέλυσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης και απευθυνόμενος στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Όλες οι προσπάθειες που στήσατε, όχι όλοι σας, αλλά ορισμένοι από εσάς, για να πλήξετε με λάσπη και με ψέματα τους πολιτικούς σας αντιπάλους, σας διαβεβαιώ ότι θα ερευνηθούν μέχρι κεραίας».

Συνέχισε δε λέγοντας: «εύχομαι κανένας από εσάς να μην είναι μπλεγμένος. Αυτό δεν θα γίνει για λόγους ρεβανσισμού. Θα γίνει για λόγους δημοκρατίας, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι για τις μέλλουσες γενιές, να ξεκαθαρίσουμε ότι όποιος στο μέλλον πολιτικός, σκεφτεί να εργαλειοποιήσει τη δικαιοσύνη, να εφεύρει ψευδομάρτυρες και να στήσει ψευδείς κατηγορίες για πλήξει πολιτικούς αντιπάλους, θα έχει το τέλος που του αξίζει».

Οι απειλές Γεωργιάδη έρχονται προδήλως σε αντίθεση με το κλίμα συναίνεσης, που υποστηρίζει ότι επιδιώκει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.