ΕΥΖην

Νονός; Aυτά τα πασχαλινά δώρα θα σε κάνουν… ήρωα!


Μπορεί να μην καταλάβαμε πότε πέρασαν οι μήνες, το Πάσχα όμως είναι σε απόσταση αναπνοής! Αν είσαι νονός ή νονά, σίγουρα θέλεις να κάνεις το βαφτιστήρι σου χαρούμενο και φέτος. Ε, λοιπόν, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε να γίνεις ο «σούπερ νονός του 2021»!  

Μπήκαμε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του Public και βρήκαμε μερικά από τα πιο hot πασχαλινά δώρα, για να επιλέξεις το καλύτερο για το βαφτιστήρι σου, ανάλογα με την ηλικία και τις προτιμήσεις του. 

Πασχαλινά δώρα για τις πολύ μικρές ηλικίες

Για τα πολύ μικρά παιδάκια προτείνουμε για φέτος βιβλία ειδικά για αυτές τις ηλικίες, τα οποία φυσικά… θα τους τα διαβάσεις πρώτα εσύ!

Τα παιδία... παίζει

Για την ενδιάμεση ηλικία και τα βαφτιστήρια που παίζουν με παιχνίδια, μπορείς να κάνεις double και να του πάρεις παιχνιδολαμπάδα! Λαμπάδα μαζί με παιχνίδι, 2 σε 1! Δώσε βάση: 

  • Εάν το βαφτιστήρι σου είναι κοριτσάκι, σίγουρα θα χαμογελάσει όταν δει τη λαμπάδα Frozen 2 Elsa από την δεύτερη ταινία της Disney.
  • Για λίγο μικρότερες ηλικίες μια πολύ καλή επιλογή είναι η πασχαλινή λαμπάδα Minnie Mouse!

Για τα αγόρια στην ενδιάμεση ηλικία, που προτιμούν τα «ζωντανά» παιχνίδια:

  • Λαμπάδα LEGO Ninjago Legacy Tournament of Elements, γιατί τα LEGO δεν είναι απλώς τα τουβλάκια που θυμάσαι από τη δική σου παιδική ηλικία.
  • Λαμπάδα Gormiti Vs Darkans με αποκλειστικές φιγούρες – αν δεν ξέρεις τι είναι τα Gormiti, μην το ψάχνεις, είναι εγγυημένο πως το βαφτιστήρι σου ξέρει και θα χοροπηδάει από τη χαρά του.
  • Λαμπάδα Nerf Ultra Two για επικές μάχες με αδέλφια και… νονούς. 
Πασχαλινά δώρα 2021

Παιχνίδια για μεγαλύτερα –ή και μεγάλα- παιδιά

Αν το βαφτιστήρι σου είναι αγόρι σε λίγο –ή και αρκετά- μεγαλύτερη ηλικία, το πιθανότερο είναι ότι παίζει video games. Επομένως, μπορείς να του πάρεις ένα παιχνίδι για την κονσόλα που έχει! 

Για παράδειγμα,

  • Αν έχει Nintendo Switch, το Super Mario 3D World + Bowser’s Fury είναι “σιγουράκι” πως θα το λατρέψει (αυτό το παιχνίδι το χαίρονται και πολλά κορίτσια). 
  • Αν έχει PlayStation 4 (PS4), τότε το FIFA 21 είναι επίσης στάνταρ. 
  • Αν έχει PS5 το Spider-Man: Miles Morales είναι αυτό που ψάχνεις για ατελείωτο παιχνίδι. 

Σε περίπτωση που το βαφτιστήρι σου δεν έχει κονσόλα, μπορείς να γίνεις ο απόλυτος super νονός, κάνοντάς του δώρο εσύ μία. Εάν μάλιστα επιλέξεις το Nintendo Switch σε special έκδοση μαζί με το Fortnite, θα γίνεις… ήρωας!

Μην ξεχνάς όμως, πως ό,τι και αν του πάρεις, θα πρέπει να κάτσεις να παίξεις κι εσύ μερικές πίστες μαζί του, έτσι;

Πασχαλινά δώρα 2021

Τα «άχαστα» της τεχνολογίας

Τι κάνεις, όμως, αν το βαφτιστήρι σου είναι μεγάλο για παιχνίδια και δεν παίζει computer games; Τότε μπορείς να βάλεις τα μεγάλα όπλα εν δράσει και να κοιτάξεις για ένα tablet (γιατί αφενός τα tablet δεν είναι “παιχνίδια”, είναι εργαλεία τα οποία μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν και για μελέτη και αφετέρου… όλοι θέλουν ένα tablet!)

Εδώ έχουμε να σου προτείνουμε το Lenovo M10 2ης γενιάς ή, σε λίγο μεγαλύτερη τιμή, το Samsung Galaxy Tab A7

Φυσικά, εάν ψάχνεις κάτι διαφορετικό, μπορείς πάντα να μπεις στο site του Public όπου θα βρεις αμέτρητες επιλογές για πασχαλινά δώρα για αγόρια, κορίτσια, μωρά, μικρά και μεγάλα βαφτιστήρια, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες παιχνίδια, λαμπάδες και ηλεκτρονικά.

Καλό Πάσχα!