ΕΥΖην

Νέο video clip του "Crazy Train" για τα 40 χρόνια του "Blizzard of Ozz" (video)


Γιορτάζοντας τα 40 χρόνια από την έναρξη της σόλο καριέρας του με το άλμπουμ "Blizzard of Ozz", ο Ozzy Osbourne κυκλοφόρησε ένα νέο video clip για το εμβληματικό τραγούδι "Crazy Train".

Πρόκειται για ένα βίντεο animation του Tiny Concert, ο οποίος δημιούργησε στο παρελθόν το κλιπ του συγκροτήματος των "Pearl Jam" για το τραγούδι τους "Superblood Wolfmoon".

Το "Blizzard of Ozz" κυκλοφόρησε αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 20 Σεπτεμβρίου 1980, ενώ στις ΗΠΑ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του επόμενου έτους και έχει γίνει πέντε φορές πλατινένιο.

Αρκετά από τα τραγούδια του δίσκου - "Crazy Train", "Mr. Crowley", "I Don't Know", "Suicide Solution" και "Goodbye to Romance"- έχουν χαρακτηρίσει την καριέρα του Ozzy.

Στο πλαίσιο του εορτασμού ο Osbourne μίλησε για κάθε κομμάτι του δίσκου στο "40 Years of Ozzy Osbourne's Blizzard of Ozz" με τον Billy Morrison.

Επίσης επανακυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ "30 Years After the Blizzard", που κυκλοφόρησε με το box set version του άλμπουμ πριν από 10 χρόνια, στο YouTube για μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα