Επιχειρήσεις

Νέο συμβόλαιο κέρδισε η Intralot στις ΗΠΑ


Σημαντικά πρόσθετα έσοδα θα εξασφαλίσει ο όμιλος Intralot στις ΗΠΑ την επόμενη πενταετία, παρέχοντας υπηρεσίες και υλικοτεχνική υποδομή στη Λοταρία της πολιτείας Οχάιο.

Οπως ανακοίνωσε η ελληνική μητρική εταιρεία, η θυγατρική της στις ΗΠΑ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Λοταρία του Οχάιο για την ανάπτυξη της στοιχηματικής πλατφόρμας Intralot Orion. Θα αξιοποιήσει τον υφιστάμενο εξοπλισμό και την υπάρχουσα υποδομή για την εξυπηρέτηση της δραστηριότητας του αθλητικού στοιχήματος για το δίκτυο λιανικών πωλήσεων και τους παίκτες σε όλη την Πολιτεία του Οχάιο.

Το έργο θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο σε 700 ήδη εγκεκριμένα σημεία πώλησης, που αναμένεται να υπερβούν τα 1.000 τους επόμενους μήνες.

Η θυγατρική Intralot Inc έχει λάβει προσωρινή άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου Καζίνο του Οχάιο για την υλοποίηση αυτού του συμβολαίου και αναμένει την έκδοση της οριστικής άδειας, διάρκειας πέντε ετών.

Ο ελληνικός όμιλος συνεργάζεται από το 2009 με τη Λοταρία του Οχάιο, παρέχοντας το ασφαλές κεντρικό σύστημα παιγνίων, το οποίο διαχειρίζεται όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες εντός της Πολιτείας, όσο και σε διαπολιτειακό επίπεδο.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα