ΕΥΖην

Νέο single των New Order μετά από πέντε χρόνια


Νέο single έδωσαν στη δημοσιότητα οι New Order: το "Be a Rebel" είναι το πρώτο τους τραγούδι μετά το "Music Complete", το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Ο Μπέρναρντ Σάμνερ τραγουδά για αισιοδοξία: "Take a look at yourself/You may not be the same as everyone else/You’re just different, that’s OK/We all follow our own way". Και συνεχίζει: "And if you find that they won’t listen/Then they’ve got nothing to say/So don’t get mad and don’t feel sad/Be a rebel".

Αρχικά, η μπάντα σχεδίασε να δημοσιοποιήσει το single πριν τη φθινοπωρινή τουρνέ της, αλλά λόγω καινούργιου προγραμματισμού εξαιτίας της Covid-19 αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν τώρα.

«Σε δύσκολους καιρούς, θέλαμε να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με ένα καινούργιο τραγούδι» είπε, σε ανακοίνωση, ο Σάμνερ.

«Για ένα διάστημα δεν μπορούμε να παίξουμε live, αλλά η μουσική εξακολουθεί ακόμα να είναι κάτι που μπορούμε να μοιραστούμε. Ελπίζουμε να το χαρείτε... μέχρι να ξανασυναντηθούμε».

Η τουρνέ Unity Tour μαζί με τους Pet Shop Boys, που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα, αναβλήθηκε για την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, στις 2 Οκτωβρίου οι New Order θα κυκλοφορήσουν στην Warner Music την οριστική ανθολογία του στούντιο άλμπουμ τους του 1983 "Power, Corruption & Lies", αλλά και τα τέσσερα singles σε 12ιντσα βινύλια της περιόδου 1983/1984 που δεν περιλήφθηκαν στο άλμπουμ, αρχίζοντας με το "Blue Monday".

Διαβάστε επίσης