Επιχειρήσεις

Νέο έργο της SABO στη ΜΕΑ Τρίπολης για την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ


Σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο εγκατάστασης των μεταφορικών συστημάτων διασύνδεσης των αντιδραστήρων αναερόβιας χώνευσης στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Τρίπολης που ανέλαβε η SABO Environmental για λογαριασμό της αναδόχου εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Η εταιρεία ανέλαβε τη μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση του εξοπλισμού σε ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια διαχείρισης αστικών αποβλήτων στην Ελλάδα.

Σε ανακοίνωση της, η SABO ευχαριστεί τον όμιλο ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για την εμπιστοσύνη του σε ακόμη ένα έργο που έρχεται να συμβάλλει στην απορρύπανση του νομού Αρκαδίας και στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο SABO

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 & δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής και περισσότερους από 350 εργαζομένους, εξάγοντας το 60% του κύκλου εργασιών του. 
Ο Όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό σε εξειδικευμένους βιομηχανικούς κλάδους όπως η κεραμοποιία, η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, οι ρομποτικές εφαρμογές, οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και αυτοματισμοί, συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η βαριά βιομηχανία, και, πρόσφατα, η ναυτιλία. 

Με 40ετή παρουσία και σύνθετη τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό τομέα, οι εταιρείες του Ομίλου εγγυώνται λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ανταγωνιστικό κόστος και ισχυρό after-salesservice με άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.
Τον όμιλο συνθέτουν οι ελληνικές SABO S.A., SICAP S.A., SABO Filiere S.A., και θυγατρικές εταιρείες σε Ιταλία, Ρουμανία & Βραζιλία.  
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα