Πολιτική

Nέο διαφημιστικό σποτ της ΝΔ: "Κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά μαζί"


Επίσκεψη κλιμακίου στα Γρεβενά

Το νέο της διαφημιστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ με τίτλο «Κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά μαζί».

Το μήνυμα του κυβερνώντος κόμματος στο συγκεκριμένο βίντεο αναφέρει: «Μαζί σταθήκαμε απέναντι στο λαϊκισμό, στα ψέματα, στα «λεφτόδεντρα». Και μαζί κρατήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη. Γιατί ξέρουμε: Ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και σήμερα, παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα εκσυγχρονίζεται, αναπτύσσεται, προοδεύει. Τώρα είναι ώρα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα μπροστά μαζί. Για να φτάσουμε σταθερά, πιο κοντά, στην Ευρώπη».

Επίσκεψη κλιμακίου στα Γρεβενά

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης και Βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Μπαγινέτα, τον Βουλευτή Γρεβενών, Θανάση Σταυρόπουλο και τον Πρόεδρο ΔΕΕΠ Γρεβενών ΝΔ, Λεωνίδα Τεντόγλου επισκέφτηκε χθες τα Γρεβενά, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης επισκέφθηκαν την Περιφέρεια και το Δήμο Γρεβενών, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο Δικαστικό Μέγαρο και στον Δικηγορικό Σύλλογο Γρεβενών, όπου ο υφυπουργός Δικαιοσύνης συνομίλησε με Δικαστές, Δικαστικούς υπαλλήλους και Δικηγόρους για θέματα σχετικά με την απονομή της Δικαιοσύνης.

Ο κ. Μπούγας, στις συζητήσεις με τους πολίτες, καθώς και στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα, ανέδειξε τη σπουδαιότητα των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου για τα επόμενα 5 έτη αλλά και τη θέση της Ελλάδας στο Ευρωκοινοβούλιο προκειμένου να διαμορφώσει και να ασκήσει από κοινού την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, την Κοινή Αμυντική Πολιτική αλλά και να συνεχίσει την εξασφάλιση πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο κ. Μπούγας, χαρακτηριστικά ανέφερε ότι  «με την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, η Κυβέρνηση θα συνεχίσει απρόσκοπτα για τα επόμενα 3 έτη το έργο της υλοποιώντας όλες τις προγραμματικές δεσμεύσεις της που είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό».

Στη συνέχεια, μετέβησαν στη Δεσκάτη, όπου επισκέφθηκαν τη Δημοτική Αρχή, το Κέντρο Υγείας ενώ πραγματοποίησαν βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησαν με πολίτες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα