Ελλάδα

Νεκροί σε «περίεργο» δυστύχημα ο αδελφός και η μητέρα του Π. Μαυρίκου


Θανατηφόρο δυστύχημα με περίεργες συμπτώσεις που προκαλούν συνειρμούς και ποικίλα ερωτηματικά, συνέβη λίγο πριν από το μεσημέρι στο νέο μώλο της Δραπετσώνας: Αυτοκίνητο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έπεσε από το μώλο στη θάλασσα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Όταν οι σοροί ανελκύσθηκαν από το βυθισμένο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι επιβαίνοντες ήταν ο αδελφός και η μητέρα του δημοσιογράφου-εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος το 2016 είχε βρει τραγικό θάνατο στην Αττική Οδό, όπου απανθρακώθηκε μέσα στο Porsche Cayenne του.

Ο Μαυρίκος είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διαπλοκής, εκβιασμών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Οι σοροί των δύο θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

«Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», ανέφερε ο δικηγόρος του Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο protothema.gr 

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο» όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα.

Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο.

 

Διαβάστε επίσης