Επιχειρήσεις

Intralot: Νέα στρατηγική για βελτιωμένες επιδόσεις


Τον στρατηγικό σχεδιασμό για τη βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης και των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου παρουσίασε η νέα διοίκηση της Intralot στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, που πργματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Σωκράτης Κόκκαλης, επισήμανε τις μεγάλες δυνατότητες της Intralot και τις προοπτικές που διανοίγονται για επέκταση των εργασιών και βελτίωση της κερδοφορίας της.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot θα συνεχίσει να πραγματοποιεί συνεργασίες και να διερευνά συνέργειες με άλλες εταιρείες για να ενισχύσει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο παράλληλα με την εφαρμογή της στρατηγικής γεωγραφικού προσανατολισμού προς πιο ανεπτυγμένες αγορές.

Η Διοίκηση της INTRALOT παρουσίασε μια ανασκόπηση των οικονομικών αποτελεσμάτων, εστιάζοντας στην ανάγκη βελτίωσης των ταμειακών ροών της εταιρείας μέσω ενός συνδυασμού νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, λειτουργικής αποτελεσματικότητας και ευκαιριών οργανικής ανάπτυξης, ενώ ανέλυσε τις κύριες επιχειρηματικές εξελίξεις της εταιρείας κατά τη διάρκεια του έτους, οι οποίες περιλαμβάνουν την ανανέωση των συμβάσεων με τις κρατικές Λοταρίες του New Hampshire, του Wyoming και του New Mexico, καθώς και τις νέες συμβάσεις που υπογράφηκαν με την Camelot για την Κρατική Λοταρία του Illinois, με την Κρατική Λοταρία της Γερμανίας «LOTTO Hamburg GmbH», με την Κρατική Λοταρία της Κροατίας και με την NEDERLANDSE LOTERIJ, τον Οργανισμό της Ολλανδικής Κρατικής Λοταρίας. 

Στο πλαίσιο της οργανικής ανάπτυξης, οι πρόσφατες επιτυχίες της νέας εμβληματικής σύμβασης στον Καναδά με τη Λοταρία της British Columbia και η ανανέωση της σύμβασης για το Αθλητικό Στοίχημα στο Μαρόκο, επιπρόσθετα με την εκκίνηση του έργου της Λοταρίας του Illinois στις αρχές του έτους, σηματοδοτούν μερικές από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της εταιρείας. Η εταιρεία εργάζεται επίσης εντατικά για να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες στο Οχάιο των ΗΠΑ, στην Τουρκία, στην Ιταλία, στην Αργεντινή και στην Βραζιλία.