Τουρισμός

Νέα ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Γεωργία και Αρμενία ανοίγει η Wyndham


Σημαντικά σχέδια περιατέρω επέκτασης στην αγορά ΕΜΕΑ έχει για το 2019 η Wyndham. Τα αναμενόμενα εγκαίνια περιλαμβάνουν την Κρήτη (Ελλάδα), τη Λευκωσία (Κύπρος), την Τιφλίδα (Γεωργία) και το Ερεβάν (Αρμενία), πέρα από την περαιτέρω επέκταση στις υπάρχουσες αγορές.

Υπενθυμίζεται άλλωστε πως πέρσι έλαβαν χώρα πολλές κινήσεις ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου της, διαθέτοντας πλέον παγκόσμια παρουσία με 9.200 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες!

Αναλυτικά

Η επέκταση της Wyndham Hotels & Resorts περιλάμβανε την περαιτέρω διείσδυση σε σειρά σημαντικών αγορών στην Ευρώπη, όπως η Ελλάδα, η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Γεωργία και η Ρωσία. Ειδικότερα, ο όμιλος  διεύρυνε την παρουσία του στην Τουρκία με 13 νέα ξενοδοχεία – σε Άγκυρα, Rize, Isparta, KayserI και Diyarbaki μεταξύ άλλων – γεγονός το οποίο εδραίωσε περαιτέρω τη θέση του ως τη μεγαλύτερη διεθνή ξενοδοχειακή αλυσίδα στη χώρα, με συνολικά 76 ξενοδοχεία. Επιπλέον σημαντικό ορόσημο  για το 2018 αποτέλεσε η απόκτηση της αλυσίδας La Quinta – με την οποία ενισχύθηκε περαιτέρω η θέση της εταιρείας στη μεσαίας κλίμακας παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα νέα ξενοδοχεία της Wyndham Hotels & Resorts στην περιοχή EMEA είναι και εκείνα επί ελληνικού εδάφους.

Το Wyndham Athens Residence, το έβδομο ξενοδοχείο της  Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα, η πρώτη μονάδα φιλοξενίας μικτής χρήσης της εταιρείας στη χώρα, βρίσκεται στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, σε κοντινή απόσταση από τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης και το εμπορικό κέντρο. Επιπλέον, οι τελευταίες προσθήκες της Wyndham Hotels & Resorts στην Ελλάδα περιλαμβάνουν επίσης το Dolce Attica Riviera, το πρώτο Dolce στην Ελλάδα και το Ramada Attica Riviera, και τα δυο στην Αττική. 

Η ισχυρή ανάπτυξη της περιοχής EMEA ακολούθησε την πρόσληψη του Δημήτρη Μανίκη, που ανέλαβε τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου για την περιοχή τον Απρίλιο του 2018, με στόχο να προωθήσει τη στρατηγική ανάπτυξη και την ενίσχυση της απόδοσης των εμπορικών brand και του χαρτοφυλακίου της Wyndham στην EMEA.

Εκτός τούτου, η WHR προχώρησε στην πρόσληψη του Δημήτρη Βλαχοπάνου ως νέου Διευθυντή Ανάπτυξης για τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, με έδρα την Ελλάδα. Ο Δημήτρης Βλαχοπάνος, με σημαντική εγχώρια αλλά και διεθνή σταδιοδρομία, θα είναι υπεύθυνος ανάπτυξης των εμπορικών σημάτων της Wyndham στην περιοχή, με κύριο αντικείμενο την προετοιμασία για το άνοιγμα των νέων ξενοδοχείων και την ανάδειξη της εικόνας των brand στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. 

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Wyndham Hotels & Resorts, EMEA, δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την εντυπωσιακή ανάπτυξη που έχουμε παρουσιάσει σε όλη την περιοχή EMEA τον περασμένο χρόνο. Αυτή η επέκταση είναι ένα θεμελιώδες βήμα στην προσπάθειά μας να καταστήσουμε τον ξενοδοχειακό τουρισμό προσιτό σε όλους και,  παράλληλα, διασφαλίζει ότι, όπου και να οδηγεί ένα ταξίδι, θα υπάρχει ένα από τα ξενοδοχειακά brand μας κοντά για να καλωσορίσει τους ταξιδιώτες κάθε τύπου. Με το ισχυρό αναπτυξιακό μας πρόγραμμα  και τη σταθερή μας απόδοση το περασμένο έτος, βλέπουμε τεράστιες δυνατότητες για την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας μας, τόσο στις νέες όσο και στις υπάρχουσες αγορές στην EMEA.»


 

Διαβάστε επίσης