Αγορές

Νέα κρυπτονομίσματα 2023 – Καινούριο crypto coin με μεγάλες προοπτικές


Ένεκα των ευνοϊκών συνθηκών στην αγορά κρυπτονομισμάτων, αρκετά είναι τα νέα κρυπτονομίσματα για το 2023 στα οποία μπορεί κανείς να επενδύσει. Ωστόσο δεν παρουσιάζουν όλα τους τις ίδιες προοπτικές.

Είναι λογικό λοιπόν, κάθε επενδυτής του χώρου να αναζητά για το καινούριο crypto coin που θα μπορέσει να ακολουθήσει μια εξαιρετική πορεία και να εξασφαλίσει σημαντικά κέρδη. Παρακάτω θα δούμε μερικές βασικές πληροφορίες για το πώς να εντοπίζετε προοπτικές στα νέα κρυπτονομίσματα, καθώς και τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι το Bitcoin ETF θα είναι εκείνο που θα επιφέρει τα  περισσότερα κέρδη.

Αγορά Bitcoin ETF

Τι προοπτικές κέρδους έχουν τα νέα κρυπτονομίσματα;

Όπως προαναφέραμε, αρκετά είναι τα νέα κρυπτονομίσματα που κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους στην αγορά. Ωστόσο μόνο μερικά ανερχόμενα κρυπτονομίσματα θα μπορέσουν να σημειώσουν μια ανοδική τιμή, εξασφαλίζοντας σημαντικά κέρδη για τους επενδυτές τους.

Ειδικότερα, σε αντίθεση με τα μεγάλα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, τα νέα crypto coins συχνά ξεκινούν με χαμηλότερες τιμές. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δυνατότητές τους για άνοδο είναι πολύ μεγαλύτερες. Ωστόσο, για να μπορέσει να εκτοξευτεί η τιμή ενός κρυπτονομίσματος, απαιτείται μια καινοτόμος προσέγγιση του έργου και φυσικά η παροχή κάποιας χρησιμότητας.

Έτσι, αν και η επένδυση σε νέα κρυπτονομίσματα μπορεί να έχει μεγαλύτερο ρίσκο, οι προοπτικές κέρδους μπορούν εύκολα να φτάσουν το 10x, 50x ή ακόμη και 100x. Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα crypto coins που κατάφεραν να προσφέρουν και ακόμη μεγαλύτερη άνοδο από την αρχική τους τιμή.

Αγορά Bitcoin ETF

Πώς να εντοπίζετε νέα κρυπτονομίσματα με προοπτικές;

crypto coins

Ο εντοπισμός κρυπτονομισμάτων με μεγάλες προοπτικές απαιτεί έναν συνδυασμό έρευνας, ανάλυσης και έντονης κατανόησης των τάσεων της αγοράς. Μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας είναι:

  • Καινοτόμος τεχνολογία: Αναζητήστε κρυπτονομίσματα που προσφέρουν καινοτόμες τεχνολογίες ή σημαντική χρησιμότητα.
  • Έμπειρη ομάδα ανάπτυξης: Μια έμπειρη ομάδα ανάπτυξης είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος.
  • Κοινότητα και συνεργασίες: Όσο μεγαλύτερη είναι η κοινότητα υποστηρικτών και οι συνεργασίες ενός έργου, τόσο καλύτερη είναι συνήθως η πορεία του στην αγορά crypto.
  • Ζήτηση κρυπτονομίσματος: Στην περίπτωση των νέων κρυπτονομισμάτων, η ζήτηση κατά την φάση της προπώλησης είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για να εξετάσετε.

Ποιο είναι το καινούριο κρυπτονόμισμα του 2023 με τις μεγαλύτερες προοπτικές;

Ένα crypto coin το οποίο έχει τραβήξει την προσοχή των επενδυτών και των αναλυτών τις τελευταίες ημέρες, είναι το Bitcoin ETF Token (BTCETF). Αυτό το καινοτόμο κρυπτονόμισμα έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλευτεί την τύχη του Bitcoin και την αναμενόμενη έγκριση των Spot Bitcoin ETFs από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

BTCETF

Γιατί το BTCETF θα είναι μια κερδοφόρα επένδυση;

Οι λόγοι για τους οποίους θεωρούμε ότι το Bitcoin ETF Token θα ακολουθήσει μια εξαιρετική πορεία και θα οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη για τους επενδυτές είναι:

  • Αποπληθωριστικός μηχανισμός: Το BTCETF αξιοποιεί έναν αποπληθωριστικό μηχανισμό που συνδέεται με συγκεκριμένα ορόσημα στην αγορά κρυπτονομισμάτων και ETF. Καθώς τα ορόσημα ολοκληρώνονται, ο φόρος που εφαρμόζει στις συναλλαγές μειώνεται, δίνοντας κίνητρο για μακροπρόθεσμη κατοχή.
  • Ποντάρισμα: Πέρα από τον κερδοσκοπικό του χαρακτήρα, το BTCETF προσφέρει χρησιμότητα μέσω του πονταρίσματος (staking). Το ένα τέταρτο της προσφοράς των token διατίθεται για το staking, εξασφαλίζοντας σημαντικές ανταμοιβές για εκείνους που θα το αξιοποιήσουν.
  • Αναμονή της έγκρισης του ETF: Η επιτυχία του Bitcoin ETF Token είναι στενά συνδεδεμένη με την έγκριση των spot Bitcoin ETFs. Μάλιστα, με τις ραγδαίες εξελίξεις στο κομμάτι αυτό, θεωρούμε ότι η έγκριση δεν θα αργήσει να έρθει.
  • Τεράστια ζήτηση: Η ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση κατά τη φάση της προπώλησης είναι ένας επίσης παράγοντας που εξετάσαμε. Το BTCETF πραγματοποιεί αυτή τη στιγμή μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1.5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγες μέρες.

Φυσικά, πριν επενδύσετε είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνετε και τη δική σας έρευνα. Ωστόσο, καλό θα ήταν να βιαστείτε, καθώς η προπώληση πραγματοποιείται σε στάδια με αυξανόμενη τιμή. Όσο πιο νωρίς επενδύσετε στο Bitcoin ETF Token, τόσο χαμηλότερη θα είναι η τιμή που θα το αγοράσετε.

Αγορά Bitcoin ETF
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις