Πολιτική

ΝΔ: Ο δήμαρχος Βύρωνα δεν επιτρέπει πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τ. Θεοδωρικάκο


Ανακοίνωση κατά του δημάρχου Βύρωνα κατά του δημάρχου Βύρωνα εξέδωσε η ΝΔ στην οποία αναφέρει ότι δεν επέτρεψε πολιτική συγκέντρωση, την οποία θα διοργάνωνε τοπική οργάνωση του κόμματος με ομιλητή τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη στάση «προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ».

«Η ΝΔ τονίζει ότι η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του δημάρχου», καταλήγει στη συνέχεια η ανακοίνωση.

Θεοδωρικάκος: «Ντροπή οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις»

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στο περιστατικό και σημείωσε το εξής:

«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του».

 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις