Ελλάδα

Νέα αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια


Νέα αστυνομική επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε τις πρωινές ώρες στην οδό Στουρνάρη με τη συμμετοχή και ανδρών της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ με την παρουσία και εισαγγελέα.

Η επιχείρηση σχετίζεται με τις χθεσινές συλλήψεις κατά τη διάρκεια της πορείας για να τιμηθεί η 17η Νοέμβρη, όταν τα ελληνικά νιάτα αντιστάθηκαν και αντιμετώπισαν πρόσωπο και πρόσωπο το στρατό της χούντας.

Τελικά φωτοβολίδες, πέτρες και αντιασφυξιογόνες μάσκες έχουν εντοπιστεί έως τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, σε διαμέρισμα κτιρίου της οδού Στουρνάρη, στα Εξάρχεια, όπου από νωρίς το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για το ίδιο κτίριο, όπου χθες το βράδυ συνελήφθησαν δύο άτομα. Στον χώρο είχαν βρεθεί «πολεμοφόδια» που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων.

Η επιχείρηση πραγματοποιείται παρουσία εισαγγελέα, ενώ παραμένει αποκλεισμένη η ευρύτερη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν “βαρύ οπλισμό”, ενώ όπως σημειώνεται είναι το ίδιο κτίριο που χθες οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει δύο διαδηλωτές με "πολεμοφόδια", οι αστυνομικές αρχές ερευνούν συγκεκριμένο διαμέρισμα για την πιθανότητα ύπαρξης "οπλοστασίου".

Διαβάστε επίσης