Πολιτική

ΝΔ VS ΚΙΝΑΛ: Τα ρίχνει ο ένας στον άλλο για τις διαρροές …χωρίς όνομα


Φωτιές άναψε σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ η στάση 6 βουλευτών τους, οι οποίοι με τον ένα ή άλλο τρόπο είπαν «όχι» στην πρόταση των κομμάτων τους, σχετικά με τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η διαπίστωση ότι ένας βουλευτής της ΝΔ ή του ΚΙΝΑΛ καταψήφισε την πρόταση της πλειοψηφίας, ένας έριξε λευκό και άλλοι 4 άκυρο, πυροδότησε αντιπαράθεση μεταξύ δύο κομμάτων, για την προέλευση των διαρροών.

Το ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του έσπευσε να χρεώσει τους «αντάρτες» στην πτέρυγα των καραμανλικών, λόγω των φιλικών σχέσεών τους με τον Δ. Παπαγγελόπουλο. Ενώ η πλευρά της ΝΔ απάντησε με video στο οποίο φαίνεται ο Γιώργος Καμίνης να χειροκροτεί τον Δ. Παπαγγελόπουλο σε κάποιο σημείο της ομιλίας του στη Βουλή.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ απάντησε τις διαρροές της ΝΔ κάνοντας λόγο για γαλάζιους «Μυνχάουζεν»:
«Σύσσωμη η ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής ψήφισε υπέρ της παραπομπής του κ. Παπαγγελόπουλου. Η προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας να μας κάνει να ξεχάσουμε το παρελθόν του κ. Παπαγγελόπουλου, είναι καταγέλαστη. Ο ίδιος άλλωστε αναφέρθηκε εκτενώς χτες σε εξυπηρετήσεις που έχει κάνει κατά κόρον στο παρελθόν που φθάνουν μέχρι την υπόθεση της Mayo», ανέφερε ο κ. Καμίνης. Προσέθεσε ακόμη ότι «εκτός από τον "Ρασπούτιν", έχουμε και επίδοξους γαλάζιους "Μυνχάουζεν" στην υπόθεση Novartis».

Και βεβαίως, επειδή θεωρείται απίθανο όλοι ή κάποιοι από τους 6 βουλευτές να εμφανιστούν και να παραδεχθούν την πολιτική τους πράξη, εκμεταλλευόμενοι τη μυστικότητα της ψήφου, οι διαρροές θα παραμείνουν χωρίς όνομα…

 

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες Βουλή