Πολιτική

ΝΔ: Ο Τσίπρας έχει αναθέσει τη διακυβέρνηση στον Πολάκη


Αιχμές για κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, σχετικά με την υπόθεση της Novartis και του προστατευόμενου μάρτυρα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο, αφήνει η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στο σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου περί "άγχους της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για τη νέα υπόθεση Χριστοφοράκου".

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρει: "Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, την οποία δεν ελέγχει το παραδικαστικό κύκλωμα του Μαξίμου, καταγγέλλει σήμερα δημοσίως την κυβέρνηση για θεσμική εκτροπή. 
 
Καθώς αυτό δεν έχει προηγούμενο στην Μεταπολίτευση, έχει κάτι να πει ο κ. Τσίπρας ή έχει αναθέσει την διακυβέρνηση στον Παύλο Πολάκη;
", διερωτάται η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Νωρίτερα, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού είχε τονίσει σχετικά με την υπόθεση της Novartis: "Πολύ άγχος, πολλά νεύρα και πολλή ένταση εμφανίζει τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης, όπως και η ΝΔ, σε σχέση με την υπόθεση Novartis.  

Ίσως γιατί η απόδραση από τη χώρα ενός κρίσιμου εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο αποφεύχθηκε στο παρά πέντε και δεν θα έχουμε στην υπόθεση αυτή νέο  «Χριστοφοράκο» και πιθανά επανάληψη της ατιμωρησίας, όπως στην υπόθεση  Siemens. 

Ίσως πάλι, γιατί κάτι γνωρίζει και ανησυχεί. 

Σε κάθε περίπτωση του συνιστούμε ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη.  

Και επειδή του αρέσει για το θέμα αυτό να βγάζει και δηλώσεις στην αγγλική γλώσσα, θα τον παρακαλέσουμε αν μπορεί να μας μεταφράσει τη λαϊκή παροιμία «φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης»", κατέληξε το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες Novartis