Ενέργεια

Motor Oil: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22/3 – Ποια τα βασικά θέματα


H Motor Oil θα πραγματοποιήσει στις 22 Μαρτίου 2023 Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, με βασικό αντικείμενο την δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών που κατέχει η εταιρεία στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανώτατα διευθυντικά στελέχη.

Παράλληλα στην ατζέντα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα βρίσκεται η θέσπιση μακροπρόθεσμου προγράμματος δωρεάν διάθεσης ιδίων μετοχών στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας ή/και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών και τη θέσπιση μακροπρόθεσμου προγράμματος διάθεσης ιδίων μετοχών της στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (option) απόκτησης μετοχών.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, μετά την από 23.02.2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι Μέτοχοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 22 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 2, ΤΚ 105 64, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης: 

Θέμα 1ο: Δωρεάν διάθεση ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 114 του νόμου 4548/2018. 

Θέμα 2ο: Θέσπιση μακροπρόθεσμου προγράμματος δωρεάν διάθεσης ιδίων μετοχών της Εταιρείας στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε ανώτατα και ανώτερα διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας ή/και συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 114 του νόμου 4548/2018.

Θέμα 3ο: Θέσπιση μακροπρόθεσμου προγράμματος διάθεσης ιδίων μετοχών της Εταιρείας στα εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών κατά την έννοια του άρθρου 32 του Ν. 4308/2014, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (option) απόκτησης μετοχών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 113 του Νόμου 4548/2018. 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Motor Oil