Επιχειρήσεις

Mohegan: Διατηρούμε τη δέσμευσή μας για το Ελληνικό


H οικονομική συγκυρία που διαμορφώνεται με την πανδημία, δεν αλλάζει τα σχέδια της Mohegan Gaming, που έχει αναλάβει τη δημιουργία καζίνο και ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο πλαίσιο του μεγάλου project του Ελληνικού.

Ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας Mario Kontomerkos διαβεβαίωσε ότι η Mohegan Gaming παραμένει προσηλωμένη σ' αυτή τη μεγάλη επένδυση και θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης και λειτουργίας διακεκριμένων ολοκληρωμένων συγκροτημάτων ψυχαγωγίας παγκοσμίως διαθέτει την οικονομική ισχύ και δυνατότητα να υλοποιήσει όλα τα τρέχοντα έργα που αναπτύσσει ανά τον κόσμο». 

Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το Las Vegas project (πρώην Hard Rock), το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει στις αρχές του 2021, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα. 

Ταυτόχρονα, το Inspire project στην Νότιο Κορέα είναι στην 1η φάση ανάπτυξης (ύψους 1,3 δις δολάρια από το συνολικό προϋπολογισμό των 5 δις) και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δύο μονάδες της Mohegan Gaming & Entertainment έχουν ξεκινήσει εκ νέου τη λειτουργία τους, ενώ η ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να ανοίξει την 1η Ιουνίου.