Επιχειρήσεις

Ερρίκος Ντυνάν: Έως τις 15 Οκτωβρίου οι δεσμευτικές προσφορέςΈως τις 15 Οκτωβρίου θα έχουν κατατεθεί οι δεσμευτικές προσφορές για την αγορά του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», το οποίο έχει βγει προς πώληση από την Τράπεζα Πειραιώς. Η διοίκηση του νοσοκομείου ανακοίνωσε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα που σχετίζεται με το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας πώλησης του «Ντυνάν».

Ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν», Γεράσιμος Τσιαπάρας, διαβεβαίωσε ειδικότερα ότι «η διεθνής, ανταγωνιστική διαδικασία συνεχίζεται με τους ίδιους όρους, με απόλυτη διαφάνεια και με τις ίδιες φιλοδοξίες». Ανέφερε ότι «ο διαγωνισμός παρακολουθείται στενά από τον ESM», προσθέτοντας ότι η διαδικασία πώλησης «θα ολοκληρωθεί μόνον εφόσον πληρούνται οι αυστηρές προϋποθέσεις που έχει θέσει η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς στον σύμβουλο πώλησης» και οι οποίες περιλαμβάνουν «την κατάθεση ανταγωνιστικών προσφορών εντός εύλογου τιμήματος και την συνακόλουθη έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας».
 
Σε διαφορετική περίπτωση, ο πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» υπογράμμισε ότι «ο διαγωνισμός ενδέχεται να κηρυχθεί άγονος». Σε αυτή την περίπτωση η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να στηρίζει τη λειτουργία και να ενισχύει τη δυναμική του νοσοκομείου έως την επανεκκίνηση της διαδικασίας, όταν οι συνθήκες κριθούν κατάλληλες.

Ενδιαφέρον την εξαγορά του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center» και την επανένταξή του υπό δημόσιο έλεγχο, έχει εκφράσει το Ελληνικό Δημόσιο.

Με πληροφορίες από το ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα